Fingerporissa sattuu ja tapahtuu
Ruotsin pahanokkaisimmalla ankalla on jälleen asiaa
Messuilla jälleen mukana!

Sastamalan vanhan kirjallisuuden päivät
1. - 2.7. 2016

Sysmän kirjakyläpäivät
8. - 10.7. 2016-

Turun kirjamessut
30.9. – 2.10.2016

Helsingin kirjamessut
27. – 30.10.2016

Ostamme levyjä, kirjoja, sarjakuvia ja elokuvia

Ostamme hyvänkuntoisia kirjoja, sarjakuvia, levyjä ja elokuvia, sekä otamme vastaan epämääräisempiäkin isoja eriä varastojen nurkista (ja maksamme hyvitystäkin sisällön mukaisesti).

Isojen varastoerien kohdalla helpoin ratkaisu on tuoda kirjat/lehdet/levyt laatikoissa liikkeeseemme, jolloin pääsemme arvioimaan erän sisällön. Arvion jälkeen tarjoamme hyvityksen tuotteista joista olemme kiinnostuneet, ja mikäli asiakas haluaa niin voimme joko hävittää meille kelpaamattomat tuotteet asiakkaan puolesta tai luovuttaa loppuerän takaisin asiakkaalle.

Rahallista hyvitystä maksamme erityisesti kovakantisesta Fantasia/Scifikirjoista, Keltaisesta kirjastosta, Sotahistoriasta, Agatha Christien dekkareista jne. Ostamme mielellään myös Aku Ankan taskukirjoja, Asterixia,Tinttiä, Alixia ja muita tasokkaita Sarjakuva-Albumeja. Keräilysarjakuvista olemme aina kiinnostuneita kuten Ihmesarja, 60-l Batman, Mustanaamio,Korkeajännitykset, Liuskat jne... Myös pehmeäkantinen kirjallisuus voi herättää kiinnostuksemme mm.Outsiderit, Pekka Lipposet, Morgan Kanet ja paljon muuta..

Emme ole kiinnostuneita Valittujen palojen kirjavalioista, Aikakauslehdistä tai vanhoista Tietokirjasarjoista, sillä aika ja internet ovat ajaneet näiden järkäleiden ohitse ja näiden (ennen niin arvokkaiden) kirjahyllyntäytteiden kysyntä on romahtanut.

Voit ottaa meihin yhteyttä ja tarjota valikoimaasi puhelimitse (03) 212 1447 , tai sähköpostilla donmake@antikvariaattimakedonia.fi

Antikvariaatti Makedonia
Verkatehtaankatu 11
33100 Tampere

Avoinna:
Ark. 10:00-18:00
La: 10:00-15:00

Puh.(03) 212 1447
Kelmit varokoot, Tex Willer ratsastaa yhä
Mysteerien laguunit, taattua Corto Maltese -laatua
Tenavat -kokoelma on oivallinen tutustumisväline Jaska Jokusen elämään